Aanmelden

Om mee te kunnen doen aan één van de cursussen dient het onderstaande aanmeldingsformulier volledig te worden ingevuld.

Van belang zijn de adresgegevens, het telefoonnummer of mailadres van de deelnemer, maar ook de gegevens van zijn/haar (gescheiden) ouders, zodat men altijd telefonisch of via mail bereikbaar is. Er kunnen zich calamiteiten voordoen, waarbij direct contact nodig is.

Verder zijn bijzonderheden zoals medicijngebruik, kleding- en handschoenenmaten e.d. voor ons belangrijke informatie.

Ook vinden we het prettig te weten bij welke club de deelnemer speelt en met welke club (specialistische) trainers hij/zij traint. Met onze gegevens kunnen wij dan met hen optimaal communiceren en dus informeren.

Tenslotte vragen wij u ook aan te geven wat uw voorkeur van trainingslocatie (bijvoorbeeld: regio 1 Zwijndrechtse Waard) is, alsook de voorkeur van trainingstijd: 10.00 – 11.00 – 12.00 uur. Voor de doordeweekse middag gelden de aanvangstijden van de trainingen: 15.00 – 15.45 – 16.45 uur. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de door u aangegeven voorkeuren. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers per leeftijdsgroep en beschikbare locaties c.q. trainers.

De aanmelding wordt door ons bevestigd waarop vervolgens een factuur voor de deelnamekosten wordt gemaild. Alleen na ontvangst van de betaling wordt ingeschreven voor deelname aan de cursus.

Voordat u overgaat tot het invullen van het aanmeldingsformulier verzoeken wij u goed nota te nemen van onze privacyverklaring. Deze staat uitgebreid elders op onze website.

 

Aanmeldingsformulier


Adres


Alternatief adres

Wij willen zo veel mogelijk adresgegevens hebben zodat we een ouder/verzorger van de keeper ten allen tijden kunnen bereiken


Contact informatie

Vul hieronder de gegevens van de ouders/verzorgers in. Graag alle velden invullen als dat van toepassing is


Club informatie

Als je lid bent van een club vul dan onderstaande informatie in zodat we de trainingen en voortgang eventueel kunnen bespreken met jouw trainer(s)


Als er nog meer informatie is die voor ons van belang kan zijn tijdens het trainen dan kunt u deze informatie hier melden. Denk bijvoorbeeld aan blessures uit verleden.

DOOR HET INVULLEN EN INSTUREN VAN DIT AANMELDINGSFORMULIER GAAT U AKKOORD MET ONS PRIVACYBELEID ZOALS VERMELD OP ONZE WEBSITE.

* Verplichte velden