Aanmelden

Leuk dat u ervoor heeft gekozen om uw zoon en/of dochter aan één van onze activiteiten deel te laten nemen!

Onderstaand formulier geeft een aantal opties, waaruit u uw keuze kenbaar kunt maken. Wij verzoeken u alles in te vullen wat ook maar van belang kan zijn. Dit is voor ons handig om op terug te vallen indien dit noodzakelijk is. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig met deze gegevens om.

Wij bieden ook de mogelijkheid om een proeftraining mee te doen tijdens één van onze voor- of najaarscursussen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via het contactformulier of met Wim Berends op 0622967541. De ervaring leert echter dat het niet bij een proeftraining blijft maar dat daarna direct wordt ingeschreven voor een volledige cursus.

De aanvangstijd van de Voorjaars-, Zomer, Na-Zomer, Herfst- en Wintercursus is op zondag vanaf 10.30 uur. Dit is echter wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen en beschikbare trainers. De cursussen vinden altijd plaats tussen de verschillende schoolvakanties in.

Iedere aanmelding wordt door ons bevestigd waarop vervolgens een factuur voor de deelnamekosten wordt gemaild. Alleen na ontvangst van de betaling wordt ingeschreven voor deelname aan de activiteit.

Voordat u overgaat tot het invullen van het aanmeldingsformulier verzoeken wij u goed nota te nemen van onze privacyverklaring. Deze staat uitgebreid elders op onze website.

Aanmeldingsformulier


Adres


Alternatief adres

Wij willen zo veel mogelijk adresgegevens hebben zodat we een ouder/verzorger van de keeper ten allen tijden kunnen bereiken


Contact informatie

Vul hieronder de gegevens van de ouders/verzorgers in. Graag alle velden invullen als dat van toepassing is


Club informatie

Als je lid bent van een club vul dan onderstaande informatie in zodat we de trainingen en voortgang eventueel kunnen bespreken met jouw trainer(s)

DOOR HET INVULLEN EN INSTUREN VAN DIT AANMELDINGSFORMULIER GAAT U AKKOORD MET ONS PRIVACYBELEID ZOALS VERMELD OP ONZE WEBSITE.

* Verplichte velden