Over ons

GES, Goalkeepers Education Skills, hierna te noemen Goalkeepersskills, is een initiatief van oud keeper Wim Berends, oprichter en eigenaar van GES en bij velen in de regio bekend als oud-keeper van Sparta en DS 79 ( FC Dordrecht)

Wim speelde na zijn semi-profcarrière naar aanleiding van een zware blessure bij Sparta voor ASWH en hierna een jaar opnieuw DS ‘79 en daarna voor Slikkerveer. Zowel ASWH als Slikkerveer speelden destijds met hem op het hoogste amateur niveau.

Gedurende zijn actieve carrière, maar zeker ook daarna, was Wim als keeperstrainer maar ook teamtrainer/coach werkzaam bij diverse verenigingen in de regio. Zo is hij dus bekend bij veel oudere voetballers en natuurlijk de keepers in de regio Drechtsteden, Rotterdam en omstreken.

Door zijn ervaringen en met name zijn visie op het opleiden van keepers heeft hij zich met GES voorgenomen het gemis aan gerichte opleidingen voor de keepers mogelijk te maken. Reeds eind jaren 80 in de vorige eeuw heeft hij al eens een keepersschool opgericht zodoende een specifieke keepersopleiding via individuele trainingen dan wel via de club aan te bieden. Die professionele benadering ondanks gratis aanbieding een kort leven beschoren.

Nu de huidige maatschappij in snel tempo verder individualiseert, worden keuzes voor specifieke opleidingen steeds actueler, temeer omdat voetballers, dus ook keepers, en hun ouders begrijpen dat er mogelijkheden worden geboden je via deze opleding te kunnen ontwikkelen en verbeteren. Omdat teveel verenigingen budgettair nog steeds keuzes maken de specifieke keeperstraining niet of nauwelijks aan te bieden, wil GES deze mogelijkheid graag invullen. De keepers, maar zeker de verenigingen realiseren zich dat ze kunnen profiteren van onze professionele aanpak door gebruik te maken van onze opleidingen.De scouts van clubs op alle niveaus “hengelen” reeds nu naar de talenten, die zich in of via onze opleidingen aandienen.

Naast de seizoenscursussen per persoon bieden we privé trainingen per persoon, maar ook in groepen van 2 tot maximaal 6 deelnemers per trainer. Verder kunnen de verenigingen, die hun keeperstrainingen zelf niet kunnen invullen, ons inhuren: de zogenaamde incompay keeperstrainingen. We bieden ons zelfs op ad hoc basis aan in geval van ziekte of verhindering. Op deze manier is de specifieke training altijd gegarandeerd.

Wij hebben meerdere goed opgeleide en ervaren trainers ter beschikking. Alle trainingsmogelijkheden zijn bespreekbaar tegen aantrekkelijke tarieven. Meerdere keren per jaar, voornamelijk in de schoolvakanties, verzorgen we in dagdelen een keepersclinic of een keepersdag. Voorts onderzoeken we op dit moment meerdaagse kampen zowel in Nederland als in het buitenland al dan niet in samenwerking met voetbalscholen. Tenslotte bieden we een avond- dan wel dagcursus “Train de trainer” aan om keeperstrainers binnen de club methodieken te leren en dus de keepers beter te maken en de gelegenheid te bieden de jeugd van hun eigen vereniging op een hoger plan te brengen.

K O R T O M: WIJ HOUDEN ONS AANBEVOLEN!