Ons vaste trainersteam stelt zich hierbij graag aan u voor! (klik hier voor de foto’s)

Wim Berends

Initiatiefnemer GES.

Geeft reeds 40 jaren op alle niveau’s keeperstraining aan pupillen, junioren en senioren.

Was en is werkzaam voor clubs in de regio Drechtsteden. Wim heeft n totaal ca. 15 clubs getraind.

Hij is 5 jaar als semiprof keeper bij Sparta Rotterdam geweest, 2x met één seizoen bij DS ’79 (thans FC Dordrecht)en speelde als doelman bij de amateurs van vv ASWH en sv Slikkerveer. In de jaren ’80 in destijds de hoogste klassen. In 1974 werd Wim gescout door Sparta Rotterdam bij sv Epe ( Gelderland) toen zondag 3e klasse district Oost.

Reeds eind jaren ’80 heeft Wim geprobeerd een keepersschool in de regio op te zetten.  Na een goede opzet werd deze na 1,5 jaar opgeheven wegens gebrek aan medewerking van de verenigingen, met uitzondering van vv ASWH, waar hij vanaf dat moment bleef als keeperstrainer.

Toen al bleek dat er behoefte was aan een gestructureerde opleiding voor keepers. De kinderen wilden graag, maar ja………….de budgetten waren gering en de specifieke training was nog geen item.

Omdat de maatschappij sterk individualiseert en de vraag naar trainingsspecialismen er nu wel is, doet Wim opnieuw een poging de keepersopleiding en talentontwikkeling te organiseren.

Robert v.d. Graaf

Robert was jarenlang tijdens zijn actieve periode doelman bij CVV (Charloisse Voetbal Vereniging) en bij SV Lombardijen.
Tijdens deze periode heeft hij ook bij CVV de Sprint in de zaal onder de lat gestaan.
Zijn eerste keeperstraining gaf hij bij SV Lombardijen aan een jeugdkeeper.
Hierna volgde de voetbalschool van ASWH waar hij de F,E en D keepers trainde onder het toeziend oog van Wim Berends.
Hij is sinds september 2017 toegevoegd aan de trainers van GES waar hij zijn kennis wil overbrengen om jonge keepers naar een hoger plan de tillen

Simohammed Taftafi

Leo van Driel

Leo is begonnen als 11 jarige jongen bij vv ASWH. Hij is vervroegd overgaan van de C-jeugd naar de A1. Na 2 jaar A1 is hij naar DS’79 gegaan, alwaar hij 3 jaar heeft gespeeld; Eerst 2 jaar in de jeugd en een jaar in het tweede elftal. Vervolgens is Leo weer terug gegaan naar ASWH om daar op het hoogste landelijke niveau te keepen. Daarna is hij in het tweede en derde elftal gaan keepen. Gedurende die periode heeft hij de eerste stappen als keeperstrainer gezet. Leo heeft ongeveer 10 jaar de jeugdkeepers bij ASWH getraind. In 2018 is hij bij vv Zwaluwe in Lage Zwaluwe de selectiekeepers gaan trainen. Leo zet zich graag in om jonge keepers op hun eigen niveau te verbeteren. Het allerbelangrijkste vindt hij echter het plezier in het keepersvak.

Maarten Hooikaas

Jan Grinwis

Jan is jarenlang actief geweest als keeper bij vv Groote Lindt. Tijdens zijn periode als keeper is hij in contact gekomen met Arno van Zwam, destijds keeperstrainer bij NAC Breda en Jong Oranje. Onder zijn leiding heeft hij toen zijn 1e stappen als keeperstrainer gezet, gedurende de periode van 2011 tot 2020. In 2018 is Jan ook keeperstrainer geworden bij vv ASWH – Jeugd O11 t/m O 19 jaar. Daar verzorgt hij nog steeds de keeperstrainingen. Jan vindt echter dat er meer mogelijkheden moeten zijn voor iedere keeper om de technieken aan te leren of te verbeteren. Daarom hij heeft zich  met veel plezier vanaf 2020 aangesloten bij Goalkeepersskills.

Sven de Jong

Sven is bij vv ASWH ooit als jeugdkeeper getraind door Wim Berends. Hij vindt het een uitdaging om nu als keeperstrainer bij Goalkeepersskills de technieken, die hem door Wim zijn aangeleerd, over te brengen tijdens de trainingen op zondag. Door zijn school/opleiding is het voor hem niet altijd mogelijk om te helpen. Hij valt zo af toe in.